Tilaukset: 040-9007545 tai japnordic@gmail.com

AVANT vuokraus

AVANT-vuokraus - JAP Nordic vuokraa AVANT-pienkuormaajia, Kramer pyöräkuormaajia, henkilönostimia ja trailereita sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. AVANTin vuokraaminen on suosittua ja vaivatonta – AVANT on pieni ja näppärä työkone, jonka käyttö on erittäin helppoa. Vuokraamme työkoneet normaalisti trailerin kanssa, asiakas voi noutaa koneen toimistoltamme Helsingistä tai tilata meiltä kuljetuspalvelun. Reagoimme tilauksiin hyvinkin nopeasti. Jos tarve vaatii, saamme koneen jopa tunnissa työmaalle.

AVANT-pienkuormaaja on kevyt ja monipuolinen työkone

AVANT vuokraus helposti ja edullisestiPienkuormaaja on pieni ja näppärä työkone, jonka kanssa on helppo työskennellä missä vain, myös kaupungin keskustassa ja muissa ahtaissa olosuhteissa. AVANT sopii sekä ammattikäyttöön että työvälineeksi tee-se-itse-miehelle. AVANTin vuokraaminen on edullista ja koneen hallinta helppoa ja mutkatonta: AVANTissa on käytännössä kaksi poljinta, jotka ohjaavat konetta eteen ja taakse, sekä ratti. Pienkuormaaja on kevyt ja pienikokoinen. Eri työkoneiden painot vaihtelevat 1000-1800 kilon välillä, ja mitoiltaan pienkuormaaja on 2 metriä pitkä ja metrin leveä. AVANTissa on nurmikkorenkaat, jotka suojaavat pihan ja nurmikon pintaa – pinta pysyy ehjänä ja siistinä. Mallit: Avant 420, Avant 528, Avant 630, Avant 640, Avant 745 hytillisia ja ilman.

Pienkuormaajalla onnistuvat esimerkiksi maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt näppärästi. Myös aitojen pystytyksessä ja suuremmissa istutuksissa AVANT on erittäin hyödyllinen työväline.

AVANT-vuokraus ja lisävarusteet

Pienkuormaaja varustellaan asiakkaan haluamilla lisävarusteilla. Koneeseen voidaan liittää muun muassa trukkipiikit, kaivuri, lumi- tai sorakauha, avoharja, puskulevy, saha tai betonimylly. Jossain malleissa on tietyt varusteet vakiona, esimerkiksi kauha ja haarukat ovat yleisiä AVANTin varusteita. Vuokraus tapahtuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AVANT sopii Suomen olosuhteisiin

AVANT-pienkuormaaja on Suomessa valmistettu ja siinä on laadukas japanilainen moottori. Työkone sopii hyvin Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja kestää myös lämpötilan rankat vaihtelut. Kone käynnistyy helposti pakkasella ja toimii moitteettomasti.

Työkoneen vuokraus

Vuokraamme työkoneita pääasiasiassa Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Asiakkaisiimme kuuluvat sekä yksityiset kuluttajat että yritykset ja rakennusalan toimijat. Asiakas voi noutaa työkoneen toimipisteestämme tai voimme kuljettaa työkoneen asiakkaan luo. Koneen vuokraus tapahtuu yleensä trailerin kanssa, joten työkoneen kuljettaminen on helppoa ja vaivatonta – henkilöauto ja vetokoukku riittävät.

Meillä AVANT-vuokraus sisältää sora/lumikauha sekä trukkipiikit. Muista lisävarusteista veloitamme hinnastomme mukaisen lisämaksun. Lisävarusteita ovat muun muassa avoharja 150cm, puskulevy 200cm (säädettävä 140+30+30), rammeri sekä kaivin A210.

 

Tutustu kalustoomme konevuokraus -sivulla

AVANT vuokraus - Hinnasto

  • 1.päivä: 149,-  toinen pv ja seuraavat 124,- (sis.alv 24%)
  • vkl-hinta: 300,- (pe iltapv -> ma aamu)
  • kuljetus PK-seutu alk. 85eu / 2 suuntaa, muut alueet sop.mukaan.
Hinnat sisältävät alv 24%.
Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan. Kysy työkoneen vuokraus viikko-, kuukausi- tai projektitarjousta.

Ota yhteyttä

JAP NORDIC OY

Hapero 5 (Heikin laakso)
00760 HELSINKI
FINLAND

Sähköposti: avantvuokra(at)gmail.com

Matkapuhelin: 

040-9007545

Y-tunnus: 2180363-8

AVANT vuokraus | Pyöräkuormaaja vuokraus | Kramer vuokraus | Mönkijä vuokraus | Timanttiporaus | Timanttisahaus

LAITEKUVIA

20150918 160524
Kuva1
528 Kaivin
Manitou 280 Tj
Generator
Kramer 8085
5035
Kramer 5035
Kaivuri
20150408 110107