• 040-9007545 tai
  • Email japnordic@gmail.com

Kramer vuokraus

Kramer vuokraus edullisesti ja joustavasti JAP Nordicilta!
Kramer pyöräkuormaaja on työkone, joka soveltuu järeämpiinkin töihin muun muassa rakennustyömaalle. Kivilavojen siirto ja purku käyvät Kramerilla nopeasti ja vaivattomasti – nämä koneet ovat isoja ja ne on suunniteltu hyvin tehokkaaseen työhön ja vaativiinkin olosuhteisiin.  

Kuljetuspalvelumme palvelee pääkaupunkiseudulla – toimitamme työkoneet asiakkaalle jopa tunnin sisällä tilauksesta. Kramer 5035:n voi nouttaa myös toimipisteestämme itse ja se on helppoa, koska meiltä löytyy kuljetustraileri. Isommat Kramerit ja muut yli 2 tonnia painavat kuormaajat siirretään laveteilla tai kuorma-autoissa. Kramerien lisäksi vuokramme myös AVANT pienkuormaajia, minikurottajia, henkilönostimia, tärylätkiä sekä trailereita.

Kramer sopii järeisiinkin töihin

Kramer vuokraus helposti ja edullisestiKramerit ovat isoja ja painavia työkoneita, jotka sopivat hyvinkin raskaaseen ja vaativaan työhön. Kramereiden paino vaihtelee kahden ja kuuden tonnin välillä. Koneiden massa ja painopiste ovat kohdillaan, joten suurtenkin katu- ja pihakivilavojen siirto ja purku onnistuvat vaivattomasti. Kramereita hyödynnetään paljon rakennustyömailla ja suurissa maisemointiyrityksissä, joissa kaivataan pienkuormaajia järeämpää työkalustoa. Kaikki Kramerit ovat pyöräkoneita – telakoneita emme vuokraa. Koneiden siirto on helppoa eivätkä pinnat eivät rikkoudu.

Kramer on saksalainen laatukone, jonka painopiste on optimaalinen suurienkin taakkojen siirtämiseen. Kone on kestävä ja toimii hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kramer käynnistyy pakkasellakin helposti ja on ympärivuotinen työväline muun muassa rakennustyömailla.

Lisävarusteet

Kramer pyöräkuormaajan vakiovarusteisiin kuuluvat yleensä trukkipiikit ja kauha. Kramereihin on lisävarusteena saatavana myös hiekotin, kerääväharja, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuoltoon meiltä löytyy pyöräkuormaaja, joka on varustettu nivelauralla, hiekottimella ja avoharjalla.

Vuokraamme Kramereita pääasiassa pääkaupunkiseudulle

Pääosa asiakkaistamme sijaitsee Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Vuokraamme Kramereita toki myös Uudenmaan ulkopuolelle. Asiakkaitamme ovat niin rakennusalan toimijat, kiinteistöhuolto, suuret maisemointiyritykset kuin yksityiset kuluttajatkin.

Työkoneen vuokraus sisältää myös kuljetuspalvelun – toimitamme työkoneen jopa tunnissa rakennustyömaalle. Olemme erittäin joustava toimija, joka reagoi asiakkaiden yhteydenottoihin nopeasti. Asiakas voi myös noutaa Kramerin toimipisteestämme. Vuokraamme koneet trailerin kanssa, joten kuljetus on helppoa ja vaivatonta – riittävän tehokas auto ja vetokoukku riittävät.

Kramer vuokraus – ota yhteyttä

japnordic@gmail.com
040 900 7545

Tutustu kalustoomme konevuokraus -sivulla


JAP Nordic on joustava toimija, joka välttää turhaa byrokratiaa. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja tuotteisiimme. Työkoneiden laatu ja nopea palvelu yhdistyvät meillä edulliseen hintatasoon.

Kramer vuokraus – joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta!

Kramer vuokraus - Hinnasto

  • Kramer alkaen 2000e / kuukausi
  • Kramer vuokraus 1 pv = 160 e
  • Kramer viikko vuokra = 650 e
  • kuljetus pääkaupunkiseutu 110e / suunta

Kysy työkoneen vuokraustarjousta, vuokraamme Kramereita päivä-, viikko-, kuukausi- tai projektiluonteisesti. Vuokraus toteutetaan aina asiakkaan tarvitsemilla lisävarusteille – ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä

JAP NORDIC OY

Hapero 5 (Heikin laakso)
00760 HELSINKI
FINLAND

Sähköposti: japnordic(at)gmail.com

Matkapuhelin: 0409007545

Y-tunnus: 2180363-8

AVANT vuokraus | Pyöräkuormaaja vuokraus | Kramer vuokraus | Mönkijä vuokraus | Timanttiporaus | Timanttisahaus

UUTISKIRJE

Lisää itsesi JAP Nordic Oy:n uutiskirjelistalle saadaksesi tuoreimmat uutiset ja tiedotteet jatkossa!

LAITEKUVIA

Kramer 8085
Manitou 280 Tj
5035
20150408 110107
Generator
528 Kaivin
20150918 160524
Kaivuri
Kramer 5035
Kuva1