Tilaukset: 040-9007545 tai japnordic@gmail.com

Mönkijän vuokraus

Mönkijä on hauska ja kätevä menopeli, joka soveltuu sekä huvi- että hyötykäyttöön. Vuokraamme mönkijöitä monenlaiseen käyttöön, kuten metsä- ja pihatöihin, erilaisiin tapahtumiin ja myös puhtaaseen harrastuskäyttöön. Pienellä ja näppärällä menopelillä ajo on sujuvaa haastavissakin maastoissa ja ahtaissa paikoissa.

Mönkijämme ovat rekisteröityjä ajoneuvoja, jotka soveltuvat sekä maastoon että liikenteeseen. Ajoneuvot on rekisteröity kahdelle. Maksiminopeus on 60 km/h. B-ajokortti riittää. Traktorikilvessä mönkijän liikennenopeus on 40 km/h.

Mönkijä huvi- ja hyötykäyttöön

Mönkijän vuokraus ja huviajelut ovat suosittua ajanviihdettä. Mönkijällä voi ajaa talvisaikaan esimerkiksi järven jäällä ja metsässä ympäri vuoden. Myös mönkijöille soveltuvia ajoratoja löytyy nykyään runsaasti.

Myös erilaiset piha- ja metsätyöt sekä tavaroiden siirto onnistuvat mönkijällä kätevästi. Mönkijässä on vetokoukku, johon voi kiinnittää tarpeen mukaan monenlaisia lisälaitteita, kuten esimerkiksi peräkärryn, vinssin, hiekoittimen tai luminivelauran. Mönkijällä pääsee ahtaisiin paikkoihin, joihin isoilla työkoneilla ei pääse – mönkijä on esimerkiksi puolet pienempi kuin AVANT pienkuormaaja.

Vuokraamme mönkijät myös tapahtumiin

Tavaroiden siirto ja kulkeminen paikasta toiseen erilaisissa tapahtumissa voi olla haastavaa pitkien välimatkojen tai haastavien maastojen vuoksi. Mönkijällä tavaroiden kuljettaminen pitkin maastoa onnistuu nopeasti ja sujuvasti. Mönkijässä on hyllyt molemmin puolin ja takaboksi, joten pienimuotoinen tavaroiden kuljetus ilman peräkärryä onnistuu kätevästi. Vuokraamme mönkijöitä muun muassa yritysten, järjestöjen ja muiden tapahtumajärjestäjien tarpeisiin esimerkiksi yritystapahtumiin, urheilukisoihin ja festivaaleille.

Mönkijämme muuntuvat lisävarusteilla moneksi

Mönkijää voi käyttää kuten traktoria esimerkiksi metsä- ja pihatöissä. Pienen koonsa ansiosta mönkijä soveltuu maastoon kuin maastoon ja sillä pääsee käytännössä mihin vain – mönkijä pääsee läpi joka paikasta. Mönkijässä on vetokoukku, joten kone on muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin erilaisilla lisävarusteilla.

Lisävarusteet

  • tavallinen peräkärry
  • mönkijän oma peräkärry kipillä (peräkärryä löytyy 3 eri koossa joko hydraulisena tai käsikipillä)
  • luminivelaura 9 asennolla
  • hiekoitin
  • vinssi

Mönkijän vuokraaminen onnistuu myös mönkijäkärryn kanssa.

Mönkijän vuokraaminen - hinnasto

  • Mönkijän vuokraus  80e / pv (sis.alv 24%)
  • vkl. vuokra 160e (sis.alv 24%) (nouto perjantaina, palautus maanantaina)


Mönkijävuokraan kuuluvat kypärät ja hanskat – saatte meiltä tarvittavat suojavarusteet sekä mönkijän lisävarusteet. Vuokraamme mönkijöitä myös pidemmäksi aikaa, esimerkiksi viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Mönkijän kuljetukseen meiltä vuokrattavissa autotraileri.

Kysy lisää, niin laskemme sinulle pakettihinnan haluamillasi varusteilla ja vuokra-ajalla.

Ota yhteyttä

japnordic@gmail.com
040 900 7545

JAP NORDIC OY

Hapero 5 (Heikin laakso)
00760 HELSINKI
FINLAND

Sähköposti: avantvuokra(at)gmail.com

Matkapuhelin: 

040-9007545

Y-tunnus: 2180363-8

AVANT vuokraus | Pyöräkuormaaja vuokraus | Kramer vuokraus | Mönkijä vuokraus | Timanttiporaus | Timanttisahaus

LAITEKUVIA

Generator
Kuva1
20150408 110107
Kaivuri
5035
Manitou 280 Tj
528 Kaivin
Kramer 5035
20150918 160524
Kramer 8085