• 040-9007545 tai
  • Email japnordic@gmail.com

Mönkijä vuokraus

Mönkijä vuokraus on hauskaa ja kätevää.
Mönkijä on hauska ja kätevä menopeli, joka soveltuu sekä huvi- että hyötykäyttöön. Vuokraamme mönkijöitä muun muassa metsä- ja pihatöihin, erilaisiin tapahtumiin ja puhtaaseen harrastuskäyttöön. Pienellä ja näppärällä menopelillä ajo on sujuvaa haastavissakin maastoissa ja ahtaissa paikoissa.

Mönkijämme ovat rekisteröityjä ajoneuvoja, jotka soveltuvat sekä maastoon että liikenteeseen. Ajoneuvot on rekisteröity kahdelle (aikuiselle ja lapselle tai kahdelle aikuiselle). Maksiminopeus on 70 km/h. Traktorikilvessä mönkijän liikennenopeus on 40 km/h.

Mönkijät huvi- ja hyötykäyttöön

Mönkijä vuokraus ja huviajelut ovat suosittua ajanviihdettä. Mönkijällä voi ajaa talvisaikaan esimerkiksi järven jäällä ja metsässä ympäri vuoden. Myös mönkijöille soveltuvia ajoratoja löytyy nykyään runsaasti.

Myös erilaiset piha- ja metsätyöt sekä tavaroiden siirto onnistuvat mönkijällä kätevästi. Mönkijässä on vetokoukku, johon voi kiinnittää tarpeen mukaan esimerkiksi peräkärryn, vinssin, hiekoittimen tai luminivelauran. Mönkijällä pääsee paikkoihin, joihin isoilla työkoneilla ei pääse – mönkijä on esimerkiksi kaksi kertaa pienempi kuin AVANT pienkuormaaja.

Vuokraamme mönkijät myös tapahtumiin

Tavaroiden siirto ja kulkeminen paikasta toiseen erilaisissa tapahtumissa voi olla haastavaa pitkien välimatkojen tai haastavien maastojen vuoksi. Mönkijällä tavaroiden kuljettaminen pitkin maastoa onnistuu nopeasti ja sujuvasti. Mönkijässä on hyllyt molemmin puolin ja takaboksi, joten pienimuotoinen tavaroiden kuljetus ilman peräkärryä onnistuu kätevästi. Vuokraamme mönkijöitä muun muassa yritysten, järjestöjen ja muiden tapahtumajärjestäjien tarpeisiin, esimerkiksi yritystapahtumiin, urheilukisoihin ja festivaaleille.

Mönkijä muuntuu lisävarusteilla moneksi

Mönkijää voi käyttää kuten traktoria esimerkiksi metsä- ja pihatöissä. Pienen koonsa ansiosta mönkijä soveltuu maastoon kuin maastoon ja sillä pääsee käytännössä mihin vain – mönkijä pääsee läpi joka paikasta. Mönkijässä on vetokoukku, joten kone on muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin erilaisilla lisävarusteilla.

Lisävarusteet

  • tavallinen peräkärry
  • mönkijän oma peräkärry kipillä (peräkärryä löytyy 3 eri koossa joko hydraulisena tai käsikipillä)
  • luminivelaura 9 asennolla
  • hiekoitin
  • vinssi

Mönkijä vuokraus onnistuu myös trailerin kanssa.

Mönkijä vuokraus - hinnasto

  • Mönkijä vuokraus alkaen 120e / päivä
  • Mönkijä vuokraus alkaen 220e / vkl (nouto perjantaina, palautus maanantaina)


Mönkijävuokraan kuuluvat kypärät ja hanskat – saatte meiltä tarvittavat suojavarusteet sekä mönkijän lisävarusteet. Vuokraamme mönkijöitä myös pidemmäksi aikaa, esimerkiksi viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Mönkijän kuljetukseen meiltä vuokrattavissa autotraileri.

Kysy lisää, niin laskemme sinulle pakettihinnan haluamillasi varusteilla ja vuokra-ajalla.

Mönkijä vuokraus – ota yhteyttä

japnordic@gmail.com
040 900 7545

Meiltä myös: AVANT-, Pyöräkuormaaja- sekä Kramer-vuokraus, tutustu!

JAP NORDIC OY

Hapero 5 (Heikin laakso)
00760 HELSINKI
FINLAND

Sähköposti: japnordic(at)gmail.com

Matkapuhelin: 0409007545

Y-tunnus: 2180363-8

AVANT vuokraus | Pyöräkuormaaja vuokraus | Kramer vuokraus | Mönkijä vuokraus | Timanttiporaus | Timanttisahaus

UUTISKIRJE

Lisää itsesi JAP Nordic Oy:n uutiskirjelistalle saadaksesi tuoreimmat uutiset ja tiedotteet jatkossa!

LAITEKUVIA

5035
20150408 110107
20150918 160524
528 Kaivin
Manitou 280 Tj
Kaivuri
Kramer 5035
Generator
Kramer 8085
Kuva1