Tilaukset: 040-9007545 tai japnordic@gmail.com

Pyöräkuormaaja vuokraus

Pyöräkuormaaja vuokraus joustavasti ja kätevästi sekä rakennusliikkeille että yksityisille kuluttajille. Pienet pyöräkuormaajat ovat näppäriä apulaisia muun muassa maisemointi- ja istutustöihin. Suuremmat Kramerit soveltuvat järeämpään käyttöön esimerkiksi rakennustyömaille.

Reagoimme asiakastilauksiin erittäin nopeasti – jos tarve vaatii, saamme kuormaajan jopa tunnissa työmaalle. Kuljetuspalvelumme palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Asiakas voi myös noutaa työkoneen toimipisteestämme. Vuokraamme koneet trailerin kanssa, joten nouto on helppoa, tarvitset vain auton, jossa on vetokoukku. Pyöräkuormaaja vuokraus – helposti ja joustavasti JAP Nordicilta!

AVANT pienkuormaaja

Avant pyöräkuormaaja vuokrausAVANT on pieni ja näppärä pyöräkuormaaja, jonka kanssa työskentely on helppoa myös kaupungin keskustan ahtaissa olosuhteissa. AVANTin vuokraus on edullista ja koneen hallinta helppoa. Pienkuormaaja on kevyt ja pienikokoinen. Tällä koneella paikat pysyvät siistinä ja nurmikon pinta ehjänä.

Pienkuormaajassa on yleensä vakiovarusteena kauha ja trukkipiikit. Muita lisävarusteita on myös saatavilla, esimerkiksi kaivuri, avoharja ja puskulevy.

Pienkuormaajalla maisemointi-, multa- ja kivituhkatyöt onnistuvat kätevästi. Aitojen pystytys ja suuremmat istutukset sujuvat AVANTillla myös vaivatta.

Kramer pyöräkuormaaja

Kramer pyöräkuormaaja vuokrausKramerit ovat pienkuormaajia isompia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on Kramer ehdoton työväline. Kaikissa vuokraamissamme Kramereissa on pyörät – telakoneita emme vuokraa. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä. Kramer malleja löytyy pienestä eli Kramer 5035 (2 tonnia) Kramer 380, Kramer 480, Kramer 8085 on painavin eli 5 tonnia.

Kramerin vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit. Lisävarusteena saatavana on myös hiekotin, kerääväharja, avoharja ja nivelaura. Kiinteistönhuollon tarpeisiin sopii pyöräkuormaaja, joka on varustettu avoharjalla, nivelauralla ja hiekottimella.

Manitou pyöräkuormaaja

Manitou pyöräkuormaaja vuokrausManitou kuormaajia ovat isompia ja painavampia työkoneita. Nämä pyöräkuormaajat sopivat järeään ja raskaaseen työhön, johon pienkuormaaja ei kykene. Esimerkiksi rakennustyömailla, jossa tarvitaan järeää nostovoimaa muun muassa tavaroiden siirtämiseen ja tavarakuljetusten purkamiseen, on tämä minikurottaja ehdoton työväline. Paras puoli Manitou vuokraus koneissa on että sitä myös helppo käyttää ja ne saavat nostaa tavara 6-7 metirn korkeudelle. Kaikissa vuokraamissamme Manitoussa on pyörät – telakoneita emme vuokraa. Näin koneiden siirto on helppoa ja pinnat pysyvät ehjänä.

Manitou vakiovarusteisiin kuuluvat normaalisti kauha ja trukkipiikit.

Koneet ovat laadukkaita ja kestäviä

AVANT on Suomessa valmistettu pienkuormaaja, jossa on laadukas japanilainen moottori. Kramer puolestaan on saksalaisvalmisteinen laatukone. Työkoneet sopivat hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Pyöräkuormaajat käynnistyvät myös pakkasella helposti.

Pyöräkuormaaja vuokraus vaivattomasti JAP Nordicilta

Vuokraamme pyöräkuormaajia pääasiasiassa yksityisille kuluttajille, rakennusfirmoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja muille toimijoille Helsingin seudulla ja muulla Uudellamaalla. Asiakas voi varata työkoneen etukäteen ja noutaa sen sovittuna ajankohtana tai me voimme kuljettaa työkoneen suoraan työmaalle.

Joskus työkone tarve yllättää – JAP Nordic on joustava ja nopea konevuokraamo, saamme pyöräkuormaajan asiakkaalle jopa tunnin sisällä soitosta.

Pyöräkuormaaja vuokraus – ota yhteyttä

japnordic@gmail.com
040 900 7545

Tutustu kalustoomme konevuokraus -sivulla


JAP Nordic on pieni ja joustava pyöräkuormaajien vuokrausfirma. Vältämme turhaa byrokratiaa ja palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella ja nopealla aikataululla. Asiakkaamme kiittävät.

Pyöräkuormaaja vuokraus – joustavasti ja edullisesti JAP Nordicilta!

Image

Pyöräkuormaaja vuokraus - Hinnasto

  • AVANT alkaen 100e / päivä
  • Kramer alkaen 2000e / kuukausi
  • Manitou kuljetus alkaen 110 e / suunta
  • kuljetus Avant alkaen 70e / 2 suuntaa

Kysy työkoneen vuokraus tarjousta. Vuokraamme koneita päivä-, viikko-, kuukausi- ja projektiluonteisesti. Laskemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pakettihinnan kaikkine lisävarusteineen.

JAP NORDIC OY

Hapero 5 (Heikin laakso)
00760 HELSINKI
FINLAND

Sähköposti: avantvuokra(at)gmail.com

Matkapuhelin: 

040-9007545

Y-tunnus: 2180363-8

AVANT vuokraus | Pyöräkuormaaja vuokraus | Kramer vuokraus | Mönkijä vuokraus | Timanttiporaus | Timanttisahaus

LAITEKUVIA

Generator
20150918 160524
Kaivuri
5035
Kramer 5035
Kramer 8085
20150408 110107
Manitou 280 Tj
Kuva1
528 Kaivin