Tilaukset: 040-9007545 tai japnordic@gmail.com

Timanttiporaus Helsinki

Timanttiporaus kesken kohteessaJAP Nordicilta timanttiporaus sisä- ja ulkotiloihin luotettavasti. Teemme läpivientejä koviin rakenteisiin kuten betoniin, kiveen ja tiileen. Timanttiporauksella toteutamme mm. alapohjien tuuletusreikiä, uusia ikkuna- ja oviaukkoja sekä ilmastointi- ja viemäriputkireikiä. Poraamalla säästät aikaa ja rahaa. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja työskentelemme pääasiassa rakennusalan yrityksille sekä myös yksityisille omakotitaloasujille.

Timanttiporaus lyhyelläkin varoitusajalla

Jokaisessa autossamme on mukana kaikki timanttitöihin tarvittavat koneet ja tarvikkeet. Timanttiporat ja -terät kulkevat miestemme mukana jatkuvasti. Voimme saapua paikan päälle hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, jopa tunnin sisällä soitosta. Soita 040 900 7545 ja kysy lisää!

Työstämme mm:
  • ovi- ja ikkuna-aukot
  • läpiviennit
  • alapohjan tuuletusreiät
  • ontelolaatan vesireiät
  • ontelolaatan sähköreiät
  • roilotukset seiniin
  • lattiaroilot
  • reiät viemäri- ja ilmastointiputkille

Timanttiporauksen kohteet

Muun muassa putki- ja patterityöt vaativat usein pyöreitä aukkoja ja läpivientejä, jotka toteutetaan timanttiporauksella. Talopaketeissa ja uusissa taloissa on nykyään lähes kaikissa ns. tuulettuva pohja, johon työstetään tuuletusreikiä timanttiporalla. Timanttisahauksella työstetään muun muassa ikkuna- ja oviaukkoja. Myös ikkuna- ja oviaukot voi tehdä poraamalla, jos se ei esimerkiksi tilan pienen koon vuoksi onnistu sahauksella.Timanttiporauksella voidaan työstää kovia materiaaleja, kuten betonia, kiveä, graniittia ja tiiltä. 

Timanttiporaus on tarpeen yleensä remontin yhteydessä ja kaikessa korjausrakentamisessa. Muun muassa koulut, kirkot ja vanhainkodit on rakennettu vanhoilla menetelmillä ja saneerauksen yhteydessä tarvitaan uusia reikiä muun muassa ilmanvaihdolle, putkistoille, internet-kaapeleille ja sammutusjärjestelmille.

Porakoot 12-600 mm

Käyttämämme porakoot vaihtelevat 12 mm:stä aina 600 mm:iin. Normaalisti porataan 100-200 mm reikiä. Porattavan materiaalin paksuus voi olla käytännössä mitä vain. Reiat voi porata myös vinoon eri kulmalla.

JAP Nordic yrityksenä

Poraustyö vinoon keskenJAP Nordic on aloittanut timanttityöt jo vuonna 2002. Olemme kokenut ja luotettava yritys, joka hoitaa työt rehdisti ja joutuisasti. Kalustomme on tehokasta ja koneita löytyy joka lähtöön pienistä suuriin malleihin. Alan ammattilaisia meillä työskentelee sesongista riippuen noin 7-10. Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudun isoilla rakennustyömailla sekä pienemmissä rivitalo- ja omakotitalourakoissa. Työskentelemme pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa 100 km:n säteellä Helsingistä. Käytössämme on 3 pakettiautoa timanttikalustoineen. Meillä on 6 kpl erilaisia porakoneita. Pystymme myös kuivaporaus toimipiteisiin, esim. sähköpistorasioiden aukot porataan myös kuivina.

Timanttiporaus on tarkkaa työtä, joka on syytä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Näin se onnistuu kerralla ja lopputulos on onnistunut. JAP Nordic hoitaa myös timanttisahauksen ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
japnordic@gmail.com
040 900 7545

JAP NORDIC OY

Hapero 5 (Heikin laakso)
00760 HELSINKI
FINLAND

Sähköposti: avantvuokra(at)gmail.com

Matkapuhelin: 

040-9007545

Y-tunnus: 2180363-8

AVANT vuokraus | Pyöräkuormaaja vuokraus | Kramer vuokraus | Mönkijä vuokraus | Timanttiporaus | Timanttisahaus

LAITEKUVIA

5035
528 Kaivin
20150918 160524
Kaivuri
20150408 110107
Generator
Kuva1
Kramer 5035
Manitou 280 Tj
Kramer 8085