Tilaukset: 040-9007545 tai japnordic@gmail.com

Timanttisahaus Helsinki

timanttisahaus Helsinki - nykyaikaisella kalustollaTimanttisahaus Helsinki - Timanttisahaukset sekä ulko- että sisätiloissa JAP Nordic Oy:ltä. Työstämme koviin rakenteisiin muun muassa uusia ovi- ja ikkuna-aukkoja, läpivientejä, viemäri- ja ilmastointiputkien reikiä sekä alapohjan tuuletusreikiä. Timanttikehäsahalla päästään kerrallaan 260mm:n syvyyteen, eli timanttisahan leikuusyvyys on 26 cm. Työskentelemme pääkaupunkiseudulla, tarvittaessa 100 km:n säteellä Helsingistä. Asiakkaitamme ovat rakennusyritykset sekä myös yksityishenkilöt. Käytössämme on 3 pakettiautoa timanttikalustoineen. Meillä on 5 kpl erilaista timanttisahaa, mm. hydrauliset avaus- ja kehäsaha. Pystymme myös kuivasahaus toimipiteisiin tiloissa missä ei saa käyttää vettä.

Timanttisahaus ja muut timanttityöt toteutetaan normaalisti remontin yhteydessä – korjausrakentamisessa tarvitaan lähes aina timanttitöitä. Saneerattavien kiinteistöjen, kuten kirkkojen, koulujen ja vanhainkotien rakennustekniikka on vanhaa ja uusille nykyajan vaatimusten mukaisille taloteknisille järjestelmille pitää työstää läpiviennit ja kulkureitit.

Saavumme paikalle, kun meitä tarvitaan!

Olemme hyvin joustavia ja nopeita liikkeissämme – saavumme paikalle samana päivänä, mahdollisesti jopa tunnin sisällä yhteydenotosta. Automme liikkuvat ympäri pääkaupunkiseutua ja jokainen auto on varustettu monipuolisella kalustolla. Miehillämme on aina mukana timanttisahat, timanttiporat ja kaikki tarvikkeet, joita timanttityöhön tarvitaan.

Tarvitsetko timanttisahausta tai timanttiporausta?

Soita 040 900 7545 ja kysy lisää.

Teemme mm:
  • ikkuna- ja oviaukkoja
  • läpivientejä
  • alapohjan tuuletusreikiä
  • ontelolaatan vesireiat
  • ontelolaatan sähköreiat
  • seinien roilotukset
  • lattiaroilot
  • reikiä ilmastointi- ja viemäriputkille

Timanttisahaus Helsinki - kohteet

Kovat materiaalit, kuten betoni, kivi, graniitti ja tiili vaativat yleensä timanttitöitä – timanttisahauksella voidaan työstää lisäksi myös asfalttia. Piikkaus on hidasta ja paksun rakenteen piikkaaminen voi viedä jopa päiviä. Timanttisahaus ja timanttiporaus on nopeaa, tehokasta ja edullista – ja puree hyvin paksuunkin rakenteeseen.

Timanttisahalla voidaan tehdä esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkoja koviin ja paksuihin rakenteisiin. Timanttiporauksella puolestaan tehdään pyöreitä läpivientejä ja aukkoja muun muassa putkistoille, kaapeleille ja ilmanvaihdolle. Myös talojen alapohjan tuuletusreiät toteutetaan timanttiporauksella.

Timanttiporauksessa käytämme 12-600 mm:in porakokoja. Useimmiten porattavat reiät ovat halkaisijaltaan 100-200 mm.

JAP Nordic – timanttisahaus Helsinki

Timanttisahaus Helsinki - työnteko työkohteessaOlemme tehneet timanttitöitä jo vuodesta 2002. JAP Nordic kokenut ammattilainen ja työmiehemme ovat alan asiantuntijoita. Timanttisahaus ja timanttiporaus hoidetaan aina rehdillä asenteella ja joustavalla otteella. Kalustomme on nykyaikaista ja meiltä löytyy timanttisahoja ja timanttiporia joka lähtöön. Työntekijöitä meillä on 7-10, sesongista riippuen.

Työskentelemme pääkaupunkiseudulla ja Helsingin liepeillä, aina 100 km:n säteellä asti. Teemme timanttisahausta ja timanttiporausta sekä suurille rakennusalan yrityksille että omakotitaloasujille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
japnordic@gmail.com
040 900 7545


JAP Nordic timanttisahaus ja timanttiporaus – teemme likaiset hommat puolestasi!

JAP NORDIC OY

Hapero 5 (Heikin laakso)
00760 HELSINKI
FINLAND

Sähköposti: avantvuokra(at)gmail.com

Matkapuhelin: 

040-9007545

Y-tunnus: 2180363-8

AVANT vuokraus | Pyöräkuormaaja vuokraus | Kramer vuokraus | Mönkijä vuokraus | Timanttiporaus | Timanttisahaus

LAITEKUVIA

5035
Kaivuri
20150408 110107
Kramer 5035
20150918 160524
Kramer 8085
Kuva1
Manitou 280 Tj
Generator
528 Kaivin